Kul att spela

Det är väl ändå underbart med musik och man blir så glad av att hålla på med musik och att lyssna på musik. Ja man vill verkligen lyssna på den musik som man vill så att det känns bra.
Det är så härligt med akustisk gitarr för det ger ett så äkta ljud och man känner verkligen med den musiken i alla fall jag.
Ja det är något speciellt med en akustisk gitarr och det är kul att få spela det också , kan det inte så bra men för länge sen så spelade jag lite och det tyckte jag var jätte kul och på så sätt så har jag fortsatt att tycka att det är härligt med akustisk gitarr.

Passar i alla åldrar

Ja det passar alla och det är något som alla kan lära sig att spela och det är väl underbart att det är på det viset att alla kan lära sig att spela gitarr. När jag var liten så spelade jag klarinett och det tyckte jag var väldigt kul och jag önskar att jag hade fortsatt med det för att det är så kul med att spela musik. Men det är kanske något som jag kan ta upp lite längre fram hoppas jag. Ja det är ju bra att ha lite mål och saker att se fram emot så det är något som jag ser fram emot i framtiden att kunna ägna mig mer åt att spela och lära mig mer musik.

Det är bra att det finns kurser som man kan ta även om man inte har så mycket tid. Man kan ta olika kurser på nätet och det gör att man i det tid man har kan sätta sig och spela lite och lära sig lite mera. Ja det är verkligen praktiskt och bra att kunna göra det på det sättet.